ACTUALIDAD

Noticias

Serra aprova els seus plans de Responsabilitat Social i Govern Obert

L’Ajuntament de Serra ha aprovat els seus plans de Responsabilitat Social i de Govern Obert. Els dos plans que han passat per la Junta de Govern són fruit de dos processos de participació ciutadana en què el veïnat hi ha contribuït de manera activa en la seua redacció. Els dos projectes s’han pogut realitzar gràcies al suport de la Diputació de València i la seua vigència i implementació es realitzarà durant els pròxims 4 anys.

El pla de responsabilitat social va comptar amb representants de les quatre branques que component la responsabilitat social: la individual, associativa, empresarial i governamental. “La responsabilitat és cosa de totes les persones, cadascú des del seu lloc. Volem contribuir al desenvolupament d’una societat conscienciada en les pròximes generacions a través de l’aplicació de conductes socialment responsables”, manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

D’altra banda, amb l’aprovació del Pla d’Acció de Govern Obert es queden definides les línies estratègiques de Govern Obert de l’Ajuntament de Serra. En la seua redacció han participat diferents col·lectius locals i la majoria de grups politics municipals. Així s’han proposat 93 accions amb les quals “pretenem consolidar una administració local com a espai obert, pròxim i accessible a la ciutadania” comenta l’alcaldessa de Serra. El pla gira al voltant de les cinc dimensions de Govern Obert: participació ciutadana, col·laboració, comunicació, inclusió social i transparència.