ACTUALIDAD

Noticias

Ja pots consultar les bases de les ajudes Parèntesi

Les bases de les Ajudes Parèntesi dins del Pla Resistir ja es poden consultar. L’Ajuntament de Serra ha aprovat les bases d’aquestes subvencions. Unes ajudes per les quals cada autònom o microempresa beneficiària de la localitat rebrà 2000 € que s’incrementaran 200 € més addicionals per cada treballador a càrrec, a data 31 de desembre de 2020.

En total, l’Ajuntament de Serra repartirà 99.301 € d’unes ajudes que són el resultat d’un pacte entre la Generalitat Valenciana que aporta 62.603 €, la Diputació de València que contribueix amb 22.343 € i l’Ajuntament de Serra amb els restants 14.895 €.

Les ajudes es podran sol·licitar des de l’endemà de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província i hi haurà 15 dies hàbils per poder demanar-les. 

Com ja va anunciar la setmana passada el consistori, la part municipal d’aquestes ajudes es dotaran amb la modificació pressupostària de la partida de la fira de la Calderona que aprovara el plenari en breu. “Els fons de la Fira de la Calderona els destinarem a ajudar als sectors més afectats per la crisi ocasionada per la pandèmia a través de les ajudes parèntesi” ha declarat l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.