ÀREES MUNICIPALS

Seguretat Ciutadana

Policia Local

L’àrea de Seguretat Ciutadana té com a principal pilar al servei de Policia Local. El cos de Policia Local actua com un servei públic d’assistència al ciutadà de manera pròxima i té com a objectiu principal la protecció de la seguretat ciutadana i compliment de les ordenances municipals.

La Central de la Policia Local està ubicada al carrer de L’Era dins d’un espai multifuncional que també alberga altres serveis (Espai Jove i Llar del Jubilat). Unes instal·lacions modernes que van ser inaugurades l’any 2019 amb tecnologia d’última generació per a atendre als ciutadans en les millors condicions.

Cap de la Policia Local

Roberto Dolz Arnal

Protecció civil

L’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil és una organització de caràcter humanitari, altruista i solidària i aglutina la voluntat participativa dels ciutadans en les tasques de protecció física de les persones, els bens i el medi ambient. Actuen en situació de risc i també fan tasques de suport en diferents activitats que es duen a terme en la localitat. Té com a pilars, la prevenció, la planificació i la gestió d’ermengències.

Junt als voluntaris de Protecció Civil Serra també actua el Grup d’Intervenció.