ACTUALITAT

Concurs Fotogràfic

Des de 2016, l’Ajuntament de Serra, a través de la regidoria de Promoció Cultural, organitza el ja tradicional concurs de fotografia digital Pascual Navarro amb l’objectiu de promoure i fomentar la participació dels veïns i inculcar valors mediambientals i de preservació del nostre entorn natural.

Es tracta d’un concurs que es realitza a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Serra. Allí es publiquen les fotografies i són votades per tots els usuaris i usuàries d’esta la xarxa social.

En les seues dos primeres edicions, el certamen s’anomenava Concurs de Fotografia Digital Primavera en la Calderona. La Junta de Govern Local de 28 de juliol de 2017 va decidir canviar la seua denominació arran de la mort de Pascual Navarro. Un veí de la localitat aficionat a la fotografia molt actiu a les xarxes socials i que inundava els espais de l’oratge de les cadenes de televisió d’instantànies del municipi de Serra. Pascual Navarro va faltar un 6 d’abril de 2017, amb poc més de 40 anys.
Amb l’acord pres en juliol de 2017, el concurs passà a anomenar-se Concurs de Fotografia Pascual Navarro, en record d’este veí de Serra, ambaixador fotogràfic del municipi.