SERVEIS

Medi Ambient i Agricultura

Pèl·lets Biomassa

Serra s’ha convertit en un municipi pioner en el sector de les energies renovables a partir de la biomassa i la seua transformació en pèl·let. Una activitat en sinèrgia amb els plantejaments de gestió forestal sostenible i la lluita contra els incendis forestals i el canvi climàtic. Un projecte d’economia circular sostenible que ha ficat al nostre municipi a l’avantguarda de la gestió municipal dels recursos forestals. L’Ajuntament de Serra ofereix diferents serveis al voltant del medi ambient.

Servei de venda de pèl·lets al ciutadà

L’Ajuntament de Serra comercialitza entre els veïns de la població l’excedent de producció dels pèl·lets que s’elaboren a la planta de biomassa municipal. El pagament i l’encomana es fa a l’oficina de Registre i Informació de l’Ajuntament de Serra, on es procedeix al pagament, preferentment amb targeta de crèdit i a la posterior retirada del producte.

Servei de biotrituradora de residus vegetals

L’Ajuntament de Serra disposa de dos biotrituradores que posa al servei dels veïns. Dos ferramentes per evitar la crema de residus produïts en les podes de les explotacions agrícoles locals
Per poder fer ús de la biotrituradora, s’ha de sol·licitar a l’Ajuntament de Serra.

Permís de crema

És un permís que se sol·licita per a zones de regadiu davant l’Ajuntament de Serra que s’encarrega de la seua tramitació. No són possibles durant l’estiu i Pasqua.

Recollida de llenya a la muntanya

És un permís que se sol·licita davant l’Ajuntament de Serra que s’encarrega de la seua tramitació. No són possibles durant l’estiu.

Técnico Medioambiental:

Pilar Mocé Agüelo

Sandra Aliaga Clemente

Atención: cita prèvia