ÀREES MUNICIPALS

Esports

La delegació d’Esports de l’Ajuntament de Serra s’encarrega de la gestió esportiva municipal i dona suport a tota classe d’iniciatives esportives al municipi. Col·laboració que es fa efectiva a través del suport econòmic als diferents col·lectius esportius locals a través de la signatura de convenis amb el Club de Muntanya Castell de Serra, Club Esportiu Serra Calderona, el Club de Fronenis PortaCeli Serra o el suport als esportistes d’elit amb què compta el municipi.

A més a més l’Ajuntament de Serra dona suport a tota mena de proves esportives que tenen al municipi com a escenari de les competicions, com el Trail Castell de Serra, la Marató de la Calderona, etc.

La gestió esportiva municipal té com a contenidor principal el Poliesportiu Municipal al nucli urbà, a més de les àrees esportives per a majors i joves a l’aire lliure del barranc de Clara. La urbanització Torre de Portaceli també compta amb equipaments municipals per a la pràctica de l’esport com el Street Work Out i el Parc triangular.