SERVEIS

Educació, Cultura i Esports

Escola Infantil Municipal

Escola Infantil Municipal és un servei educatiu públic homologat per la Generalitat Valenciana que presta l’Ajuntament de Serra a través de la regidoria d’Educació i Infància. Pretén facilitar el desenvolupament de la personalitat dels xiquets i xiquetes en tots els aspectes, al mateix temps que es promou la seua educació. Adreçat a alumnes de 0 a 3 anys, vol oferir un servei de qualitat a les famílies.

Des de l’Escoleta Infantil Municipal s’ofereix una educació infantil individualitzada i personalitzada dins d’un clima de seguretat, confiança i afecte. Possibilitant així, un desenvolupament emocional equilibrat que garanteix la resposta a les seues necessitats fisiològiques (higiene, alimentació…) intel·lectuals i de socialització. L’adquisició d’una autonomia personal mitjançant un progressiu domini del cos, el desenvolupament sensorial i la seua capacitat de socialització i comunicació són les metes que orientaran esta primera etapa educativa i sempre establint amb les famílies una interrelació informativa i a la vegada formativa i educativa.

El curs escolar comença en setembre i acaba en juny.
Juliol Escola d’estiu.
Existeix servei de menjador.

Escola d’estiu 2022

Durant el mes de juliol estarà en funcionament l’Escola d’Estiu. La matrícula està oberta del 7 a l’11 de  juny.  Tota la informació necessària al document adjunt. 

Horari:

De 8.00 a 16.30 hores (0 a 2 anys)

De 9.15 a 16.30 hores (2 a 3 anys)

Servei aula matinera de 8.00 a 9.15 hores (2 a 3 anys)

Directora: 

Marta Rodríguez Poyatos