SERVEIS

Educació, Cultura i Esports

Poliesportiu Municipal Héctor Catalá

El Poliesportiu Municipal Héctor Catalá és un espai públic gestionat per l’Ajuntament de Serra a través de la regidoria d’Esports.

Les instal·lacions estan ubicades a l’avinguda Gaspar Rubio, en un centre de més de 12.000 metres quadrats que es troba en plena transformació.

Inclou una pista de futbol sala coberta, una pista de frontenis reglamentària, un parc infantil i una pista de futbol 8 amb gespa artificial recentment construït.

Des del 23 de desembre de 2019, el Poliesportiu Municipal Héctor Catalá rep el nom de l’esportista local i campió del Món de paratriatló, Héctor Catalá. Catalá és un veí de Serra que ha sabut vèncer els obstacles d’una malaltia que li produeix una pèrdua de visió progressiva. És l’esportista més internacional i un exemple a seguir per totes i tots que representa molt bé els valors de l’esforç, la constància i el treball.

El Gimnàs Municipal es troba dins del complex esportiu. Té una sala que compta amb diferents aparells de musculació, bicicletes estàtiques, cintes… Completen les instal·lacions uns vestidors amb dutxes i dos sales per a la pràctica d’altres esports.

Al Poliesportiu Municipal també hi ha un edifici amb diferents locals que, cedits per l’Ajuntament de Serra, alberguen les seus del Club Esportiu Serra Calderona, de l’associació esportiva Club Castell de Serra i de la Penya Valencianista.

La Piscina Municipal també es troba dins del Poliesportiu Municipal i obri les seues portes de meitat de juny fins a meitat de setembre. La piscina compta amb una àrea de pícnic i un solàrium amb gespa artificial. Al costa de la piscina es troba el Bar Poliesportiu, una concessió de l’ajuntament.

L’Ajuntament de Serra està duguent a terme un projecte de remodelació integral de l’espai per a convertir-lo en un centre multiesportiu. Una proposta que és fruit d’un procés de participació ciutadana en el qual els veïns i veïnes van decidir el tipus de poliesportiu que volien.

Per llogar les pistes cal concertar-ho amb antelació.

Horari:

De dilluns a divendres 8:00 a 14:00 hores i de 17.00 a 22.00 hores.

Dissabte de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:00 hores.

Diumenge  de 11:00 a 14:00 hores i de 17:30 a 20:30 hores