ACTUALITAT

Festival de música de cambra de la Calderona

Serra celebra el 4t Festival de Música de Cambra de la Calderona del 4 al 13 de juliol. Durant 10 dies la localitat, enclavada al cor de la Serra Calderona, es convertirà en la capital de la música de cambra. Un festival que reunix les millors figures del panorama musical de cambra. En total més de 25 músics oferiran 6 grans concerts, un d’ells educatiu, a més de classes magistrals i cursos.

La música de cambra envairà carrers i places per convertir-se en escenari dels 5 grans concerts i un didàctic. Concerts sota el títol Momentum, als peus de la torre del Senyor, l’ermita de Sant Josep i la Creu, la torre de l’Ermita o sala d’actes de la Casa de la Cultura. Una quarta edició que suposa un pas endavant en la riquesa i varietat del repertori, així com en la qualitat dels artistes que hi participen i que incidix en la importància de la tasca educativa i inclusiva per a tota la població.

Momentum és el títol i fil conductor al voltant del que gira tota la idea del festival música de cambra de la calderona 2024. La temàtica d’esta edició del festival es basa en el poder de la curiositat com a ingredient indispensable per a evolucionar i desenvolupar noves idees i conceptes que fins a cert moment no havien sigut explorats.

Realitzarem un viatge que començarà amb referències del segle XVII i aplegarem fins a la música actual, composta el 2024.

Inscripcions a l’oficina de turisme de Serra.