AJUNTAMENT

Alcaldia

Saluda de l'Alcaldessa

Estimades veïnes i veïns,

Benvinguts tots i totes a l’espai virtual del nostre Ajuntament. El web municipal pretén obrir una finestra als habitants de Serra. Un canal perquè coneguen tota la informació del municipi, al mateix temps que facilitem la realització dels tràmits administratius i la participació ciutadana, L’objectiu final sempre és la construcció d’ una localitat oberta i dinàmica.

Les noves tecnologies de la comunicació formen part de la nostra vida quotidiana i són, alhora una ferramenta de comunicació molt efectiva. Per eixe motiu, hem apostat per la creació d’un espai modern, funcional i molt intuïtiu. Un lloc on poder adreçar-se per conéixer tot el que l’ajuntament ofereix al seu veïnat. Des del govern municipal apostem per la transparència de la gestió i esta és bona mostra.

El web vol ser un punt de trobada de tots veïns, col·lectius i una ferramenta útil per al desenvolupament del nostre municipi. Per a les persones que ens visiten, des d’ací poden enllaçar al web de turisme www.serratotnatura.com on tenim tota la informació al seu abast.

Esperem que esta pàgina web siga una una manera de contribuir al desenvolupament de la nostra societat.

Alicia Tusón Sánchez

Alcaldessa de Serra