ACTUALIDAD

Noticias

L’Ajuntament executarà les obres del mur de l’immoble del carrer València

L’Ajuntament de Serra executarà de manera subsidiària les obres del mur de l’immoble particular ubicat al carrer València. Per aquest motiu durà a la pròxima sessió plenària d’aquest mes de març la pertinent modificació de crèdits per poder dur endavant l’obra.

La propietat de l’immoble ha fet cas omís a les reiterades ordres d’execució dels treballs i també a les multes coercitives que s’han imposat per poder fer front als treballs. Part del mur de propietat particular va caure per la pluja sobre la calçada i la vorera impedint la circulació de les persones.

Amb la modificació al pressupost, el consistori disposarà dels diners necessaris, poc més de 24.000 €, per poder arreglar el mur. Això sí, l’Ajuntament de Serra haurà de demanar la preceptiva autorització judicial. “No podem començar les obres fins que el jutge no ens autoritze a entrar a aquesta propietat privada” manifesta l’alcaldessa Alicia Tusón. “La reparació del mur és un compromís que teníem amb tot el veïnat, que pagarà l’Ajuntament i que reclamarem al propietari”, afegeix.

Una vegada realitzada la modificació de crèdit, se podrà contractar l’execució i demanar l’autorització al jutjat donat que s’ha d’entrar a una propietat privada. Amb aquesta intervenció, s’acabarà amb la problemàtica del mur del carrer València que s’arrossega des dels últims anys i que impedeix la circulació de vianants per una de les dos voreres del carrer.