You are currently viewing L’Ajuntament de Serra es congratula per l’apertura de la gasolinera

L’Ajuntament de Serra es congratula per l’apertura de la gasolinera

ACTUALITAT

Noticies

L’Ajuntament de Serra es congratula per l’apertura de la gasolinera

Després de 8 anys sense gasolinera, Serra disposarà de nou d’un servei de gasolinera situat en la CV-310, al punt quilomètric 21,7. Una estació de servei que entrarà en funcionament a l’abril i que a més també disposarà de rentada manual per a vehicles i tractors, botiga, cafeteria i altres serveis. Les obres per a adequar aquestes instal·lacions ja han començat.

“Estem molt satisfets i contents pel fet que s’obrirà la gasolinera. Hem treballat en la mesura de les nostres possibilitats perquè aquesta obertura fos una realitat” diu l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Recuperem un servei molt necessari i essencial” afegeix.

Durant els últims anys hi ha hagut diferents inversors que s’han interessat per posar en marxa aquest servei. No obstant això, els intents havien resultat infructuosos. “L’ajuntament ha facilitat la comunicació entre les parts interessades i finalment A2 Oil Serra ha aconseguit un acord”, explica l’alcaldessa.

“Era una demanda de la ciutadania. Anem pel bon camí, estem recuperant serveis i negocis. Agraïm a la iniciativa privada que està creient a Serra”, comenta la primera edil. Als últims mesos, 3 nous comerços han obert al municipi, una clínica de fisioteràpia, un gabinet d’estètica i perruqueria i una clínica dental.