ACTUALIDAD

Noticias

Serra fomenta la tradició i el comerç local a través dels concursos de Nadal

Serra fomenta la tradició i el comerç local a través dels concursos de Nadal que organitza l’Ajuntament de Serra. Fins al 19 de desembre estan les inscripcions obertes per participar al concurs de Betlems i Naixements, el 6é concurs de decoració I il·luminació de façanes i balcons i el 5é concurs de decoració d’aparadors del comerç local.

“Els concursos de Nadal volen conservar les nostres tradicions més arrelades al mateix temps que promoure el comerç local, ja que les persones premiades rebran un xec regal per a gastar al comerç del municipi” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. En total, més de 500 € en premis que aniran a parar als nostres establiments comercials.

Als certàmens podran participar totes les persones empadronades al municipi o que compten amb vivenda a la localitat per a les modalitats de betlems, naixements i decoració de façanes I balcons. El concurs d’aparadors està obert a tots els comerços de la població. Les inscripcions estan obertes fins al 19 de desembre a través de la seu electrònica o de manera presencial al registre de l’Ajuntament de Serra. La visita del jurat es realitzarà el 20 de desembre i els premis s’entregaran durant les festes de Nadal.