ACTUALITAT

Notícies

La vacuna contra la COVID19 arriba als majors de Serra

Serra ha iniciat este matí la vacunació contra la COVID19 al grup de persones de més de 90 anys del municipi. En total 11 persones rebran la primera dosi de la vacuna de Pfizer entre hui i demà.

Este matí s’han vacunat 6 persones de més de 90 anys que han acudit pel seu propi peu al consultori auxiliar de Serra, tres homes i tres dones.

Demà, personal sanitari es desplaçarà fins als domicilis de les persones amb mobilitat més reduïda i que no han pogut acudir al Centre Metge. Les persones que han acudit entre les 9.00 i les 10.00 hores ho han fet “satisfetes” i “contentes” de ser els primers a rebre la primera dosi de la vacuna. En tres setmanes es repetirà el procediment per inocular la segona dosi.

Des del Centre de Salut s’encarreguen de coordinar el procés de vacunació i assignen les cites telefònicament a les persones que van a rebre la vacuna. Des de l’Ajuntament de Serra es fa una crida a no telefonar a l’ambulatori. S’avisarà gradualment a les veïnes i veïns des del consultori auxiliar de Serra.