You are currently viewing 43 estudiants es beneficien de les beques transport de l’Ajuntament de Serra

43 estudiants es beneficien de les beques transport de l’Ajuntament de Serra

ACTUALITAT

Noticies

43 estudiants es beneficien de les beques transport de l’Ajuntament de Serra

43 estudiants de batxillerat, cicles formatius i universitat del municipi de Serra es beneficien del programa de beques transport de l’Ajuntament de Serra per al curs 2020-2021. L’alumnat rebrà quantitats que van des de 112, 44 € als 82, 44 € en funció de la puntuació obtinguda fins a sumar 3.800 €, el doble que en l’exercici anterior.

“Continuem ajudant a les famílies, als joves del nostre municipi que reben esta ajuda per part de l’ajuntament per poder continuar estudiant després de l’ensenyament obligatori” diu l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Per a este curs ja havíem duplicat la quantitat de les ajudes. Hem de continuar en esta línia de treball de suport a les necessitats del col·lectiu d’estudiants”, ha afegit.

El pagament de les quantitats corresponent a cada jove es realitzarà en els propers dies. Degut a la covid19, l’Ajuntament de Serra havia duplicat la quantia destinada a les beques transport per a joves estudiants de la localitat. En total, el consistori ha repartit 3.800 € per a beques transport, 1800 més que en el curs 2019/2020.