ACTUALIDAD

Noticias

Votacions obertes per triar el cartell de la Fira de la Calderona i Dia de la Cirera

El jurat ja ha decidit quines són les obres que han passat a la segona fase del concurs per triar a la persona guanyadora del cartell que anunciarà la 16 Fira de la Calderona i la 50 edició del Dia de la Cirera que se celebrarà el 4 i 5 de juny. Des de hui dia 4 i fins al 19 d’abril es podran votar les tres obres seleccionades a l’Oficina de Turisme de Serra.

Les 3 obres seleccionades han estat executades per Andrea Casany Doménech, Ángela Domingo Ros i Noelia Juan Pastor. La votació serà presencial i podran exercir el dret al vot les persones majors de 16 anys presentant el DNI segons les bases. L’Oficina de Turisme obri de dilluns a diumenge de 8.00 a 15.00 hores i les vesprades de dilluns i dimarts de 17.00 a 19.30 hores.

El cartell guanyador serà l’encarregat d’anunciar la 16 Fira de la Calderona i el 50 Dia de la Cirera. A més, la persona guanyadora rebrà a més a més un xec per valor de 150 €.

El jurat ha estat compost per l’alcaldessa Alicia Tusón, la regidora de Festes i Tradicions, Inma Bartual i el personal tècnic dels departaments de Turisme i Comunicació i Cultura. En total s’han presentat 29 obres de 15 persones diferents, tant de Serra com d’altres poblacions.

“El concurs vol fomentar la participació de totes i tots i implicar a la ciutadania en una festa molt arrelada al nostre poble” manifesta l’alcaldessa de Serra i responsable de Turisme, Alicia Tusón. El consistori està treballant en la coordinació de l’esdeveniment en un any en què es commemora el 50 aniversari del dia de la Cirera. La fira de la Calderona és un aparador de l’oferta turística del municipi i de mots altres pobles de la Calderona.

Consulta les obres. Fes click sobre cada imatge per vore-la al complet.