ACTUALIDAD

Noticias

Serra acull l’entrega de premis dels concursos de la Marató de Lectura

Serra acollirà l’entrega de premis dels concursos intercomarcals de la 6 Marató de Lectura Camp de Túria La Serrania. L’entrega dels guardons se celebrarà durant la vesprada de dissabte 2 d’abril a la Casa de la Cultura i estarà acompanyada de música i moltes lectures.

En la cerimònia s’entregaran els premis dels quarts concursos de microrelats en les modalitats de valencià i castellà, al mateix temps que es llegiran els textos de les obres premiades. També els quarts premis de fotografia bookface, modalitat que tracta d’integrar en la portada d’un llibre el paisatge o una part del cos humà i els quarts premis de Haikus fotogràfics, modalitat que consisteix en la creació d’una xicoteta estrofa utilitzant el llom de tres llibres.

Hi haurà una menció especial per als concursos locals de fotografia que volen captar moments que unisquen patrimoni i lectura. En total s’entregaran 18 premis durant un acte en què la música en directe i la lectura seran les protagonistes i al que acudirán els representants municipals de les localitats que hi participen.

La Marató de Lectura Camp de Túria La Serranía és un projecte intercomarcal que comparteixen els pobles de Serra, Nàquera, Olocau, Marines, Casinos i Loriguilla en Camp de Túria i Alcublas i Villar del Arzobsipo a la comarca de La Serrania i que compta amb el suport de la Diputació de València, a través de l’àrea de Cultura.