ACTUALIDAD

Noticias

Serra convoca el 7é concurs de Fotografia Pascual Navarro

L’Ajuntament de Serra convoca el 7é Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar el 6 d’abril de 2017.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar un treball. El termini de presentació de les obres començarà el 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro i finalitzarà el 20 d’abril del mateix mes. Els originals s’han de remetre al correu electrònic turismo@serra.es

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més “m’agrada” tinga durant els dies que estarà oberta la votació, del 22 d’abril fins a les 23.59 hores del 3 de maig. El 4 de maig es donarà a conèixer la persona guanyadora i finalista. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. La persona guanyadora rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30 €.

Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’Ajuntament de Serra.