ACTUALIDAD

Noticias

Votacions obertes concurs de fotografia Pascual Navarro

Des de hui 22 d’abril i fins a les 23.59 hores del pròxim 3 de maig estan obertes les votacions per a triar la imatge guanyadora al VI Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Les fotografies estan publicades des de primera hora del matí a un àlbum a la pàgina que l’Ajuntament de Serra té a la xarxa social Facebook. La foto guanyadora serà aquella que més m’agrada obtinga durant els dies que està oberta la votació.


En esta edició s’han presentat 20 treballs amb una temàtica comuna: Serra, la primavera i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el VI Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municipi que va faltar el 6 l’abril de 2017. El 6 d’abril ha estat la data triada per a arrancar el concurs amb l’enviament de fotografies. 

La temàtica del concurs és la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs són inèdites i originals i realitzades al nostre terme municipal.
El 4 de maig es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30€.


Per poder votar les imatges que més t’agraden, fes clic al següent enllaç: https://bit.ly/3tMteoY