ACTUALIDAD

Noticias

L’Ajuntament de Serra estrena nou web municipal

L’Ajuntament de Serra compta amb nou web municipal a disposició de tota la ciutadania. www.serra.es és un portal modern, dinàmic i molt intuïtiu amb tota la informació sobre serveis i actualitat de la localitat. El nou web segueix la mateixa línia de disseny que el web de turisme www.serratotnatura.com que es va posar en marxa ara fa tres anys.

“Estrenem un nou web municipal. Una finestra als habitants de Serra. Un canal perquè coneguen tota la informació del municipi, al mateix temps que facilitem la realització dels tràmits administratius i la participació ciutadana” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. “L’objectiu final sempre és la construcció d’una localitat oberta i dinàmica” afegeix.

El nou portal es divideix en cinc sessions: Serra, Ajuntament, Àrees municipals, Serveis i Actualitat. Dins de Serra podrem trobar la informació general del municipi. Les associacions, comerços i empreses també tenen el seu lloc. En la secció Ajuntament, trobem informació al voltant de l’alcaldia, regidories, la junta de govern i comissions informatives.

La secció àrees municipals replega la Informació al voltant de les àrees en què s’organitza el consistori. La part de serveis es divideix en quatre blocs: Benestar; Educació, Cultura i Esports; Medi Ambient i Agricultura i Serveis Generals. Dins d’actualitat trobem la secció whatssapp ban, notícies, els butlletins municipals i el concurs de fotografia Pascual Navarro. El web inclou també la secció transparència que anirà nodrint-se de tota la documentació que s’ha de ficar a l’abast de la ciutadania.

El nou portal municipal s’ha estat treballant durant els últims mesos i ja replega tota l’actualitat i notícies des que va començar l’any.