ACTUALIDAD

Noticias

Una panoràmica del castell de Serra guanya el VI concurs de fotografia Pascual Navarro

Una fotografia del castell i les muntanyes de Serra ha estat la guanyadora de la sisena edició del concurs de fotografia Pascual Navarro. Amb 1211 “likes” la fotografia número 11 de Vicente Fores es converteix en la imatge més votada. En segon lloc, com a finalista, la fotografia 11, amb 872 vots, de Jordi Garay, que immortalitza el moment en què un insecte es posa damunt una flor d’estepa per pol·linitzar-la.
Des del 22 d’abril i fins les 23.59 hores d’ahir 3 de maig s’han pogut votar les que imatges estaven albergades a l’àlbum creat a l’efecte a la pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra.
La VI edició del concurs de fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 20 treballs inèdits i originals de 20 autors. Fotografies totes de molta qualitat.
La temàtica del concurs ha estat Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el VI Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municipi que va faltar l’abril de 2017.