ACTUALIDAD

Noticias

Una posta de sol des del castell de Serra guanya el 9é Concurs de fotografía Pasqual Navarro

La imatge finalista també té  la fortalesa com a protagonista

Una panoràmica del capvespre des del castell de Serra ha estat l’obra guanyadora de la 9a edició del concurs de fotografia Pascual Navarro. Amb 298 “likes” la fotografia número 12 realitzada per Míriam Gómez Navarro es convertix en la més votada per les persones que han donat el seu “m’agrada” a la pàgina institucional de Facebook de l’ajuntament.

En segon lloc, com a finalista, ha resultat la imatge número 3, obra de Carlos Muñoz Grau i que també té com a protagonista el castell de Serra. Esta foto ha estat votada per 184 persones.

Des del dia 16 de maig i fins a les 23.59 hores d’ahir, 28 de maig s’han pogut votar les imatges. En esta edició s’han presentat 13 treballs amb una temàtica comuna: la primavera i els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural, cultural i paisatgístic. El concurs vol retre homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi de serra que va faltar el 6 l’abril de 2017.

“Felicitem a les persones guanyadores i donem les gràcies a totes les que hi han participat en un concurs que cada any vol recordar a Pascual Navarro, que sentia passió per Serra i la fotografia” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón.

Els premis consistixen en dos xecs regals per gastar al comerç local. La guanyadora del concurs, Míriam Gómez, rebrà un xec valorat en 80 € i el finalista, Carlos Muñoz un de 40 €.

Imagte finalista, als peus de la informació. Resta d’imatges al carrusel de fotos.