ACTUALIDAD

Noticias

Arriba l’escola d’estiu 2024

Per primera vegada se celebra l’escola municipal a la urbanització

El pròxim dimarts, 4 de juny s’inicien les inscripcions per participar en l’escola d’estiu 2024. Les inscripcions estaran obertes fins al dia 14 de juny. Per primera vegada la urbanització Torre de Portaceli comptarà amb una escola d’estiu municipal.

L’escola d’estiu tindrà lloc al CEIP sant Josep i a la urbanització del 24 de juny al 31 de juliol de 9:00 a 14:00 hores. S’amplia una setmana més l’escola des del mateix moment que acabe el curs lectiu per donar un millor servei a les famílies.

En paraules del regidor d’Educació i Infància Borja Martínez “ampliem una setmana més l’oferta amb no comptar enguany amb la subvenció del pla corresponsables que la Generalitat Valenciana ens va donar l’any passat i que permetia activitats gratuïtes perquè les famílies pogueren conciliar millor les seues vides.”

Per la seua banda, la regidora d’urbanitzacions, Manoli Jaramillo, manifesta que “complim el nostre compromís electoral per realitzar una escola d’estiu municipal en la urbanització.”

Les inscripcions es poden fer a través de la seu electrònica i a l’Ajuntament de Serra per a l’alumnat del nucli urbà i a local municipal de la urbanització per a l’alumnat de la Torre de Portaceli. Juntament amb el justificant del pagament, consultar les tarifes, s’haurà de presentar la sol·licitud i autorització del xiquet i xiqueta degudament emplenada i signada, fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor i el SIP de l’alumnat.

L’escola d’estiu que se celebra al nucli urbà compta amb servei de matinera de 7:30 a 9:00 hores.

Podran participar xiquetes I xiquets que este any escolar hagen cursat des de 1r d’infantil a 6é de primària.