ACTUALIDAD

Noticias

Un concurs per a crear el logo de la campanya Somriu, estàs a Serra

L’Ajuntament de Serra ha convocat un concurs escolar amb col·laboració amb el CEIP Sant Josep per crear el logo de la campanya Somriu, estàs a Serra. La campanya s’emmarca dins el pla de posicionament turístic en la qual està treballant el municipi enclavat al cor de la Serra Calderona.

Des de hui i fins al 5 d’octubre l’alumnat de segon i tercer cicle de primària podrà fer la seua proposta per al logo de la campanya d’esta primera fase de millors amfitrions dins del pla de posicionament turístic. Els treballs seleccionat es donarà a conéixer el pròxim 7 d’octubre després que el jurat format per personal del col·legi públic, consistori i Rusticae, empresa consultora que du endavant el projecte seleccione el guanyador.

El logo seleccionat serà el que servisca de base per a la imatge de la campanya de millors amfitrions, Somriu, estàs a Serra en la qual s’està treballant des de l’Ajuntament de Serra per a conéixer i aplicar accions concretes que permeten una ordenació i millora de l’activitat turística. “És el moment de treballar de manera coordinada entre totes i tots per establir els criteris de com volem que siga la nostra destinació en clau turística” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.
En esta primera fase anomenada Millors amfitrions s’està treballant mitjançant sessions formatives amb empresaris i comerços del municipi als qui se’ls traslladarà tècniques per a la millora dels seus negocis i del destí. A més a més, els agents locals participaran de la segona etapa del projecte que tindrà com a objectiu definir l’estratègia de posicionament per a fer de Serra un destí singular i diferenciat.