ACTUALIDAD

Noticias

L’Ajuntament crea una guia de productes i serveis locals de quilòmetre 0

L’Ajuntament de Serra ha creat una guia productes i serveis locals de quilòmetre 0, Serra és tot qualitat. El llibret que ja es pot consultar en línia i també s’imprimirà en breu, és una aposta per donar valor als productes i serveis de Serra a través de la sostenibilitat, la tradició local i la proximitat.

La guia inclou productes com ara l’oli d’oliva, la mel, les cireres i les llimes. Per la part de la gastronomia, els embotits casolans, l’olla amb carabassa i la paella a llenya. Els rotllets de mistela i les orelletes, dolç típic de la localitat, també estan inclosos a la guia que també replega la tradició de l’espart, l’elaboració de pèl·lets a partir de la biomassa forestal i el servei de recollida de voluminosos i verds.

En paraules de l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón “hem fet una selecció d’alguns productes i serveis més representatius, no obstant això, sabem que Serra té molts més tresors i estem orgullosos i orgulloses de tots ells.”

El resultat ha estat fruit d’un projecte per al foment de la responsabilitat social i que ha comptat amb les opinions de veus autoritzades i de la ciutadania a través dels qüestionaris en línia i a peu de carrer. Una campanya que se finança a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Paral·lelament, el consistori també ha desenvolupat una campanya de suport al comerç local que té com a objectiu el foment del comerç local i la importància de consumir els productes que s’elaboren en esta localitat enclavada al cor de la Serra Calderona.
Podeu consultar la guia al següent enllaç