ACTUALIDAD

Noticias

La responsabilitat social plena els carrers de Serra amb la guia de productes i serveis


Este matí s’ha realitzat el repartiment a peu de carrer d’alguns exemplars de la guia sobre responsabilitat social impulsada per l’Ajuntament de Serra. Les pàgines d’este llibret ofereixen protagonisme a alguns dels productes i serveis més destacats del municipi, i que aporten un valor al treball de la responsabilitat social en diferents àmbits d’actuació.

Una guia amb perdurabilitat en el temps, que pretén il•lustrar-nos sobre productes com l’oli d’oliva, les cireres i llimes o els plats tradicionals com l’olla en carabassa. I donar visibilitat a oficis tradicionals com el d’esparter o a serveis que fomenten l’economia circular com la creació de pèl•lets a través de massa forestal residual. Un treball de “responsabilitat pels béns autòctons, per la flora i la fauna de la Serra Calderona i responsabilitat pel nostre poble i la seua gent”, tal com assegura l’alcaldessa, Alicia Tusón.

Esta acció s’emmarca dins de la campanya “Serra És Tot Qualitat”, una iniciativa subvencionada per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València. Este projecte tracta de ficar el punt de mira en la responsabilitat social des d’aspectes com el foment de productes de temporada i km 0, l’aplicació de l’economia circular, l’activació turística a través de la gastronomia i el comerç, entre altres punts.

Una guia amb una mirada sostenible i de proximitat, a la qual també es pot accedir de manera virtual a través del següent enllaç: