ACTUALIDAD

Noticias

Un concurs decidirà el cartell de la 18a Fira de la Calderona

Les obres originals es poden presentar fins al 7 de març

Un concurs decidirà el cartell de la 18 Fira de la Calderona i la 52 edició del Dia de la Cirera que se celebrarà els dies 25 i 26 de maig. La cita és un aparador de l’oferta turística del municipi i de molts altres pobles de la Calderona que també hi participen i està declarada Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana.

Per participar en el concurs s’hauran de tindre 16 anys complits i es podrà enviar més d’una obra, sempre tenint en compte que els treballs han de ser originals. El termini per enviar les propostes comença hui i acabarà el 7 de març. El jurat seleccionarà les obres que passaran a la segona fase del concurs i que s’exposaran a l’oficina de Turisme per a la seua elecció popular.

Les votacions es podran realitzar de manera presencial fins al 2 d’abril per decidir l’obra que servirà per a anunciar la Fira de la Calderona i Dia de la Cirera. La persona guanyadora rebrà també un xec per valor de 150 €.

“Animem a la ciutadania a participar en este concurs per decidir la imatge d’esta festa tan arrelada al nostre poble” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. La també responsable de l’àrea de Turisme afegeix: “Són uns dies en què volem mostrar a les persones que ens visiten el millor de nosaltres, la nostra oferta de turisme cultural, de natura, esportiu i com no, gastronòmic.”

Consulteu les bases.