ACTUALIDAD

Noticias

Dol de tres dies a Serra pel tràgic incendi de València

La població ha mostrat la seua solidaritat amb un minut de silenci

El veïnat de Serra s’ha unit al dolor de la ciutat de València, les famílies i les víctimes del tràgic incendi que ahir es va declarar a un edifici en el barri de Campanar de la capital valenciana. Per este motiu, han guardat un minut de silenci este matí a les 12:00 hores a les portes de l’ajuntament.

L’alcaldessa, Alicia Tusón, ha signat una resolució que decreta tres dies de dol oficial i la suspensió d’actes municipals. A més a més, les banderes onegen ja a mitja asta al consistori. La resolució també convocava a la ciutadania a guardar un minut de silenci “com a testimoniatge del dolor de la ciutadania de Serra” amb València, les famílies i les víctimes del devastador incendi d’ahir.

Més de mig centenar de persones han volgut mostrar el seu condol amb les víctimes de l’incendi del barri de Campanar de València. Els actes institucionals queden suspesos també durant estos tres dies. Les organitzacions externes al consistori decidiran de quina manera celebren els seus actes. Este cap de setmana estava previst la celebració de la festa del Mig Any de Sant Roc, pels clavaris i clavariesses, la marxa solidària contra el càncer o la Marató de la Calderona.