ACTUALIDAD

Noticias

Comencen els treballs de neteja dels barrancs de Serra

Esta setmana han començat els treballs de neteja dels barrancs de Serra al seu pas pel nucli urbà. L’Ajuntament ha rebut fa pocs dies l’autorització per a intervindre per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a uns treballs que es van demanar en juny de l’any passat.D’esta manera ja s’ha començat a fer treballs de neteja al barranc de Deula i també s’intervindrà sobre els barrancs de Clara, l’Assut i el tram inicial del barranc de la Misèria.


“Hem començat esta mateixa setmana la neteja dels barrancs que necessiten una urgent intervenció. Els llits dels barrancs hem de tindre’ls ben nets per evitar problemes majors” comenta el regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Serra, Borja Martínez, durant la visita als primers treballs de neteja.


L’autorització de les tasques de neteja és per a 2 anys, prorrogables. Durant este temps l’ajuntament podrà realitzar periòdicament les actuacions necessàries per al manteniment dels barrancs que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha autoritzat.


L’ens regulador dona permís al consistori per fer treballs de desbrossament de vegetació, retirada d’arbres morts i eliminació de l’excés de vegetació oclusiva en diversos trams de llit del terme municipal.