ACTUALITAT

Noticies

Serra repartirà 99.000 euros entre autònoms i microempreses amb el Pla Resistir

L’Ajuntament de Serra s’adherirà a les ajudes Parèntesi dins el Pla Resistir i repartirà 99.301 euros entre els sectors més afectats per la pandèmia ocasionada per la covid19. D’esta manera cada autònom o microempresa beneficiària de la localitat rebrà 2.000 €. A més a més, a eixa quantitat es sumaran 200 € addicionals per cada treballador a càrrec, a data 31 de desembre 2020.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha valorat de manera molt positiva este pla “és molt important continuar ajudant i donat suport a les persones que ho estan passant més mal durant la pandèmia”. Estes ajudes van adreçades l’hostaleria i la restauració; als allotjaments i les activitats turístiques; les activitats de creació i artístiques i les activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

La Junta de Govern aprovarà demà sol·licitar l’adhesió al Pla Resistir, dotat amb 160 milions d’euros per a tota la Comunitat Valenciana. El pla és fruit d’un pacte entre la Generalitat Valenciana, que contribueix en un 62,5 % del total a repartir, les diputacions que aporta un 22,5 % i els ajuntaments, que ficaran el 15% restant.
D’esta manera, dels vora cent mil euros que li corresponen a Serra, la Generalitat Valenciana aporta 62.063 €, la Diputació de València contribuïrà amb 22.343 € i l’Ajuntament de Serra amb els restants, 14.895 €.