ACTUALITAT

Noticies

Nota Ple Extraordinari 27 de Gener 2021

1r.- Presa de possessió del càrrec de regidora María Victoria Ibáñez Navarro.

Pren possessió del càrrec de regidora María Victoria Ibáñez Navarro, següent en la llista de les eleccions municipals pel PSPV-PSOE de maig de 2019, després de la dimissió presentada per Joaquín F. Arnal Ros el passat 2 de desembre.
L’alcaldessa de Serra, dona la benvinguda a la regidora María Victoria Ibáñez que des de hui entra a formar part de l’ajuntament com a regidor i part d’aquest equip de govern. “Prens possessió després que Ximo amb el qual he treballat durant tots els meus anys a l’ajuntament haja decidit apartar-se de la gestió per motius personals. A vegades les circumstàncies de la vida ens obliguen a prendre decisions que fa una any i mig no haguérem pensat.
Ara és el teu torn. Acceptar aquesta responsabilitat és de valentes i més en el moment en el qual estem. Si no és fàcil prendre decisions, encara ho és més en aquestes circumstàncies que vivim. Moltes gràcies per unir-te a nosaltres en aquest moment.
Sé que vens amb moltes ganes de treballar per Serra, amb aqueixa vocació de servei, creativitat i lliurament que et caracteritza” ha dit l’alcaldessa.

2n.- Aprovació definitiva pressupost municipal de l’any 2021, plantilla de personal i bases d’execució.
Es procedeix a la desestimació de l’al·legació presentada al pressupost municipal de l’any 2021 i es procedeix a l’aprovació definitiva del pressupost i de la plantilla municipal.

S’aprova per unanimitat: Vots a favor: PSPV-PSOE 5, UNIDES PER SERRA (EUPV-PODEM) 2, PP (2), C’S (1) Total 10.


3r.- Aprovació definitiva del reglament regulador del Consell *Agrari Municipal de Serra.

Vistes les al·legacions presentades al reglament regulador del Consell *Agrari Municipal de Serra, es procedeix a l’estimació i desestimació d’al·legacions presentades dins del termini i en la forma escaient i s’aprova definitivament amb la nova redacció donada en introduir les al·legacions estimades el reglament regulador.

S’aprova per unanimitat: Vots a favor: PSPV-PSOE 5, UNIDES PER SERRA (EUPV-PODEM) 2, PP (2), C’S (1) Total 10.