ACTUALIDAD

Noticias

Serra ompli el mes d’abril d’activitats de foment lector

Mar Benegas ha obert la programació a l’Escoleta Infantil Municipal

“El foment lector es un dels pilars de la nostra programació cultural, no sols este mes sinó durant tot l’any. Intentem arribar a persones de totes les edats” comenta Borja Martínez, regidor de Promoció Cultural.

Mar Benegas obri hui a l’Escoleta Infantil la programació amb contes adaptats per a les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys. El dia 20, la narradora oral Cecilia Silva estarà a la biblioteca municipal amb Menú de cuentos adreçat al públic adult. I el 21, en una sessió matinal al local municipal de la urbanització Torre de Portaceli, presentarà el seu contacontes, Roba estesa, per a públic familiar.

Els clubs de lectura celebren les seues sessions el 22, per a adults i el 23, coincidint amb el Dia del Llibre per a les persones menudes. El mateix dia 22, a la biblioteca, MªCarmen Arnau, presentarà el seu últim llibre, L’essència de l’arbre. El públic familiar del nucli urbà podrà disfrutar el divendres 26 de Contes desbaratats, una sessió de contacontes amb música a la biblioteca.

Les activitats es tancaran amb la presentació del llibre La cartoixa de Portaceli. Vuit segles de testimoni, el 3 de maig a la Casa de la Cultura. La presentació inclourà la ponència d’Adrià Besó Ros sobre els anys de l’exclaustració del monestir degà en terres valencianes.