ACTUALIDAD

Noticias

Serra amplia el centre mèdic per atendre millor al veïnat

L’Ajuntament de Serra ha iniciat les obres d’ampliació del centre auxiliar de la localitat per comptar amb una consulta més a conseqüència de l’augment del personal sanitari: un facultatiu i un infermer. D’aquesta manera, l’espai dedicat a l’atenció de les persones usuàries augmentarà considerablement.

L’ampliació és possible gràcies al canvi d’ubicació de la seu de Protecció Civil que passa a la dependència contigua i l’enderrocament de la consulta que fins ara usava el metge de família. Amb la remodelació es creen dos noves consultes, una per a atenció médica i l’altra per a infermeria, i una ampliació de la zona d’espera per al es persones usuàries.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón, “realitzem esta inversió per millorar l’atenció de totes i tots. Ampliem les consultes perquè les persones usuàries tinguen un servei millor i de qualitat.”

Les obres amb una inversió de vora 35.000 € que assumeix el consistori començaren ahir i s’executaran durant 4 setmanes. En principi, està previst que per a principis del mes de març les dos noves consultes estiguen en funcionament.