ACTUALIDAD

Noticias

Plenari de constitució: Alicia Tusón revalida l’alcaldia

Els 5 edils del PSPV i un de Compromís asseguren la governabilitat del municipi

Alicia Tusón s’ha convertit de nou en l’alcaldessa de Serra gràcies als 5 vots de la seua formació, PSPS-PSOE, i el suport del regidor de Compromís. El plenari de constitució de la corporació municipal s’ha celebrat este matí a les 12:00 hores en un saló d’actes ple de gom a gom, La que és alcaldessa des de 2017 ha signat un acord de govern amb Compromís que assegura l’estabilitat al govern municipal durant els pròxims 4 anys.

Després de prometre el càrrec d’alcaldessa, Tusón s’ha adreçat a la ciutadania per donar les gràcies pel suport rebut en les passades eleccions. Agraïment per al seu grup i per al de Compromís que ha facilitat la seua elecció per al mandat que hui comença. En paraules de l’alcaldessa: “La ciutadania ha apostat clarament per un govern de progrés per al nostre poble. Assumim eixa responsabilitat i governarem per a totes i tots, sense distinció, com ho hem fet sempre. Amb independència del lloc on visq8em: al nucli urbà o a la urbanització Torre de Portaceli.”

La constitució de la mesa d’edat ha donat lloc a la promesa o jura del càrrec de la corporació: 5 per al PSPV, 2 per a l’Agrupació Electoral Torre de Porta Coeli, 2 per al PP, 1 de VOX i un per Compromís. Posteriorment, els partits han presentat els seus candidats, Alicia Tusón pel PSPV; Maria Rosario Martínez, pel PP, i Carlos Devís per Vox. L’Agrupació Electoral Torre de Porta Coeli i Compromís no ha presentat candidat. Després de la votació a mà alçada, Tusón ha resultat elegida alcaldessa amb 6 vots a favor, els cinc del PSPV i un de Compromís.

La corporació municipal queda de la següent forma:

Regidores i regidors PSPV-PSOE:

Alicia Tusón Sánchez

Inmaculada Concepción Bartual Carretero

Borja Martínez Martínez

Manuela Jaramillo Torres

Juan Bautista Catalá Cabo

Regidores del PP:

María Rosario Martínez Cáceres

Carmen Francisca Arnal Arnal

Regidor de VOX:

Carlos Devís Salgado

Regidor i regidora de l’Agrupación Electoral la Torre de Portacoeli

Carlos Montalbán Gómez

Montserrat Polo Martínez

Regidor de Compromís per Serra: Acord per Guanyar

Salustiano Domingo Catalá.