ACTUALIDAD

Noticias

Serra convoca 13 beques per a estudiants

 

L’Ajuntament de Serra posa en marxa per quart any el programa Serra et beca per a joves estudiants. Amb ell, es convoquen 13 beques de pràctiques formatives per a estudiants universitaris i de cicles formatius. Les beques d’entre un i dos mesos de duració estan centrades en les àrees d’administració, oci i temps lliure.

El programa impulsat per la regidoria de Joventut té com a objectiu primordial la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. Podran presentar-se les persones amb 18 anys complits per a unes practiques que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de juny a través de la seu electrònica o de manera presencial en les oficines de l’Ajuntament de Serra. Les beques objecte de la convocatòria s’adjudicaran per concurrència competitiva.

Les beques municipals es convoquen per quart any consecutiu perquè “les persones joves facen pràctiques al nostre ajuntament, que continuen formant-se i que siguen retribuïts econòmicament pel seu treball” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón. Poden consultar les bases i tota la informació en els documents adjunts.