ACTUALIDAD

Noticias

Nou equip de govern per al mandat 2023-2027

L’alcaldessa nomena tres tinències d’alcaldia, 2 per al PSPV i una per a Compromís per Serra

La nova estructura de govern per al mandat 2023-2027 ja ha entrat en funcionament. Ho fa després què el passat dissabte, 17 de juny, Alicia Tusón fora elegida alcaldessa amb els 5 vots del seu equip PSPV-PSOE i un de Compromís per Serra. L’alcaldessa ha dictat una resolució en què nomena tres tinències d’alcaldia i reparteix les delegacions entre les regidores i regidors.

L’alcaldessa seguirà ostentant les regidories de govern intern, seguretat ciutadana, patrimoni cultural, turisme, recursos humans, urbanisme i sanitat. La nova estructura nomena tres tinències d’alcaldia que recauen en Inmaculada Bartual Carretero (PSPV), primera tinent d’alcaldia i regidora de benestar social i envelliment actiu, esports, festes i tradicions i neteja d’equipaments. Borja Martínez Martínez (PSPV) serà segon tinent d’alcaldia i regidor de promoció cultural, promoció econòmica i hisenda, eduació, infància i joventut i també durà les delegacions de participació i transparència, modernització i innovació. El tercer tinent d’alcaldia recau en Salustiano Domingo Catalá (Compromís per Serra) que s’incorpora a l’equip i assumirà les delegacions d’agricultura i sostenibilitat ambiental i emergència climàtica que compartirà amb el PSPV.

Les noves incorporacions a l’equip les tanquen Manoli Jaramillo Torres (PSPV) amb les delegacions d’urbanitzacions i igualtat i inclusió i Juan Catalá Cabo (PSPV) amb obres, serveis i gestió dels espais públics, comerç i sostenibilitat ambiental i emergència climàtica que comparteix amb Compromís per Serra.

L’alcaldessa, Alicia Tusón ha remarcat que: “presentem un equip cohesionat i amb moltes ganes de treballar pel benefici de totes i tots.” En un termini màxim de 30 dies des que es va constituir la nova corporació, l’alcaldessa convocarà un plenari per donar compte dels decretes de delegacions, tinències d’alcaldia i establir el funcionament de la corporació.