ACTUALIDAD

Noticias

Obres per crear dos nous aparcaments

Comencen les obres de condicionament de dos noves zones d’aparcament que l’Ajuntament de Serra està construint a la travessia de Sant Francesc. Les obres s’inicien després que el consistori arribara a un acord amb els particulars d’estos solars per poder augmentar el número d’aparcaments al nucli urbà.


La construcció d’estos dos solars al costat del CEIP Sant Josep de 333 i 562 metres respectivament, i d’unes 35 places que seran gratuïtes podrà ser utilitzat pel veïnat i visitants i aliviarà en part la falta de places d’aparcament al nucli urbà. Les obres, amb un pressupost de 38.761,54 € que du a terme una empresa de la localitat, duraran aproximadament un mes. La previsió es que les noves places d’aparcament públic estiguen operatives durant el mes de juliol.


“Continuem treballant pel benestar del nostre veïnat. Donem resposta a les necessitats d’aparcament del municipi” subratlla Alicia Tusón, alcaldessa de Serra. Tusón també avança que “estem treballant en l’adequació de l’aparcament del soterrani de la plaça de la S.M. La Primitiva de Serra per a ficar-lo a disposició de la ciutadania i afavorir i potenciar el comerç local”.


L’Ajuntament de Serra continua estudiant més solars al municipi que siguen susceptibles de convertir-se en aparcament i intentar així donar un millor servei a la ciutadania, en un municipi on l’aparcament és escàs.