ACTUALIDAD

Noticias

Convocatòria Serra et beca

L’Ajuntament de Serra posa en marxa per segon any el programa Serra et beca. Amb ell es convoquen 10 beques de pràctiques formatives per a estudiants universitaris i de cicles formatius. Les beques d’entre un i dos mesos de duració estan centrades en les àrees d’administració, oci i temps lliure i parcs i jardins.

El programa impulsat per la regidoria de Joventut té com a objectiu primordial la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. Podran presentar-se les persones entre 18 i 28 anys. Les pràctiques es realitzaran durant els mesos de juliol i agost.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de juny a través de la seu electrònica o de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament de Serra amb cita prèvia. Les beques objecte de la convocatòria s’adjudicaran per concurrència competitiva.

Les beques municipals es convoquen per segon any consecutiu i volen ser la continuació del programa que impulsava la Diputació de València. “Volem que els nostres joves seguisquen fent pràctiques a l’Ajuntament de Serra, que continuen formant-se i que siguen retribuïts econòmicament pel seu treball” comenta la regidora de Joventut, Vicky Ibáñez. Poden consultar les bases amb tota la informació i descarregar-se la sol·licitud als documents que tenim baix.