ACTUALIDAD

Noticias

Convocatòria Serra et beca

Share on facebook
Share on twitter

L’Ajuntament de Serra posa en marxa per segon any el programa Serra et beca. Amb ell es convoquen 10 beques de pràctiques formatives per a estudiants universitaris i de cicles formatius. Les beques d’entre un i dos mesos de duració estan centrades en les àrees d’administració, oci i temps lliure i parcs i jardins.

El programa impulsat per la regidoria de Joventut té com a objectiu primordial la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. Podran presentar-se les persones entre 18 i 28 anys. Les pràctiques es realitzaran durant els mesos de juliol i agost.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de juny a través de la seu electrònica o de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament de Serra amb cita prèvia. Les beques objecte de la convocatòria s’adjudicaran per concurrència competitiva.

Les beques municipals es convoquen per segon any consecutiu i volen ser la continuació del programa que impulsava la Diputació de València. “Volem que els nostres joves seguisquen fent pràctiques a l’Ajuntament de Serra, que continuen formant-se i que siguen retribuïts econòmicament pel seu treball” comenta la regidora de Joventut, Vicky Ibáñez. Poden consultar les bases amb tota la informació i descarregar-se la sol·licitud als documents que tenim baix.