ACTUALIDAD

Noticias

Nota plenari ordinari 29 de setembre

1r. Actes sessions anteriors.

Es sotmeten a votació les actes dels plenaris de constitució de l’ajuntament de 17 de juny, i els plenaris extraordinaris de 27 de juny i 13 de juliol.

S’aprova per unanimitat. Vots a favor: PSPV-PSOE (5); Acord per guanyar-Compromís per Serra (1) PP (2); VOX (1), Agrupación Electoral Torre de Portacoeli (1) TOTAL 10.

2n.- Informe d’alcaldia.

L’alcaldessa comenta que han començat les obres de la 4 fase del poliesportiu municipal que acabarà amb la remodelació integral del poliesportiu.
D’altra banda, s’informa que este matí s’ha adjudicat la redacció de l’avantprojecte del clavegueram de la urbanització Torre de Portaceli. Un compromís adquirit amb el veïnat de manera que l’ajuntament assumirà el cost de la redacció del document. Prop de 18000 € que no pagaran les veïnes i veïns de Torre de Portaceli. El projecte permetrà conéixer “grosso modo” les magnituts econòmiques del projecte. I a partir d’ahí intentar buscar subvencions.
En la mateixa línia, l’alcaldessa informa que ahir mateix van mantindre una reunió amb les alcaldies d’Olocau, Bétera i La Pobla de Vallbona, municipis als quals donarà servei la depuradora, per seguir coordinant accions. Una reunió que va posar de manifest el sentiment de treballar tots els pobles a una per accelerar el projecte. Un projecte essencial per fer del nostre terme municipal un millor lloc per a viure. Fem un pas endavant per seguir avançant, va manifestar.
Per acabar, va comentar que com cada inici de curs, han començat noves activitats que se sumen a l’oferta de les ja tradicionals activitats culturals i esportives.

3r.- Assumptes extraordinaris.

No hi ha assumptes extraordinaris a tractar.

4t- Donar compte dels decrets de l’alcaldia presidència.

Es dona compte dels decrets de l’alcaldia, del 144 de 14 de juny al 246 del 25 de setembre.

5é- Donar compte de les actes de les juntes de govern local.

Es dona compte de les juntes de govern de la 21 de 30 de juny, a la 25 de 27 de juliol.

6é- Precs i preguntes.