ACTUALIDAD

Noticias

Adjudicat l’avantprojecte del clavegueram de la urbanització Torre de Portaceli

“Donem un pas endavant per solucionar un problema històric” manifesta l’alcaldessa.

L’Ajuntament de Serra ha adjudicat la redacció de l’avantprojecte del clavegueram per a la urbanització Torre de Portaceli. Un document imprescindible per a la futura construcció de la xarxa de clavegueram, el cost del qual, prop de 18.000 € ha assumit el consistori i no pagarà el veïnat.

En paraules de l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, la redacció d’aquest important document significa fer “un pas endavant per solucionar un problema històric que arrossega el veïnat. Acomplim amb el compromís donat a veïnes i veïns per fer-se’n càrrec del cost de la seua redacció.”

Amb esta iniciativa es podrà tindre una primera valoració de xifres econòmiques al voltant del cost global de l’obra. La urbanització Torre de Portaceli té al voltant de 900 parcel·les, es va començar a construir als anys 70 i no es va dotar de servei de clavegueram.

Reunió d’alcaldies per la depuradora

La redacció de l’avantprojecte ha coincidit en una reunió entre les alcaldies d’Olocau, La Pobla de Vallbona i Bétera sobre la construcció de la depuradora del Carraixet que donarà servei a urbanitzacions dels 4 pobles. En la reunió celebrada a Olocau es va posar de manifest “el sentiment de caminar tots junts a una per accelerar tots els tràmits i resoldre esta qüestió” ha declarat Tusón.

El cost de la depuradora que s’ubicarà a Bétera serà assumit Íntegrament per la Generalitat Valenciana com es va comprometre durant la passada legislatura. De la mateixa manera, “la part proporcional del cost dels terrenys serà assumida per l’Ajuntament de Serra i no per les veïnes i veïns” ha dit l’alcaldessa.