ACTUALIDAD

Noticias

Concursos de Nadal 2021

Arriben de nou els tradicionals concursos de Nadal que organitza l’Ajuntament de Serra. Des del dia 3 i fins el 17 de desembre estan les inscripcions obertes per participar al concurs de Betlems i Naixements, el V concurs de decoració I il·luminació de Façanes i Balcons i el IV concurs de decoració d’aparadors del comerç local.

“Els concursos també volen conserver les nostres tradicions al temps que promoure el comerç local. Totes les persones guanyadores rebran un xec regal per a gastar al comerç del municipi” comenta l’alcadlessa de Serra, Alicia Tusón. En total, més de 500 € en premis que aniran a parar als nostres establiments comercials.

Podran participar totes les persones empadronades al municipi o que compten amb vivenda a la lcoalitat per a les modalitats de betlems, naixements i decoració de façanes I balcons. El concurs d’apardors està obert a tots els comerços de la població. Les inscripcions estan obertes fins el 17 de desembre a través de la seu electrnica o de manera presencial al registre de l’Ajuntament de Serra. La visita del jurat es realitzarà el 2`0 de desembre i els premis s’entregaran durant el Nadal.

Consulteu les bases