ACTUALIDAD

Noticias

Acaben les obres de remodelació del poliesportiu

En els últims anys s’han invertit prop d’un milió d’euros
Serra ja compta amb unes instal·lacions esportives de primera categoria després que la quarta fase de les obres de remodelació integral del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá hagen acabat. Una última fase que ha suposat una inversió de 400.000 € per crear un rocòdrom un skate park i també la urbanització de tot el recinte, il·luminació o mobiliari.

Per a celebrar-ho dissabte passat 20 d’abril es va celebrar una jornada de portes obertes amb exhibició de pàdel per Alejandro López, campió d’Espanya de pàdel amb cadira de rodes, rocòdrom pel Club Castell de Serra i exhibició d’skate.

A més a més, en estos últims anys el projecte global, d’un milió d’euros, ha millorat els accessos i adaptat la pista de frontenis en una primera fase; s’ha creat el camp de futbol 8 de gespa artificial en la segona i dos pistes de pàdel, una zona d’entrenament i altra de bàsquet i multi esport en la tercera. Tot finançat amb els diferents plans d’inversions de la Diputació de València.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón: “Acabem les obres de remodelació integral però ja estem pensant en futures inversions per a este recinte que ha millorat considerablement les possibilitats d’oci saludable de la nostra ciutadania. El poliesportiu és un referent de com podem millorar la vida de les persones.”

L’any passat també es va renovar íntegrament l’edifici del gimnàs municipal per optimitzar l’espai i renovar les màquines i aparells. Així s’han redistribuït dos sales per a esport dirigit i la sala de musculació s’ha traslladat a la planta baixa i ha vist renovada la maquinària.

Durant els últims anys s’han destinat prop d’un milió d’euros en la remodelació del poliesportiu municipal Héctor Catalá. Un projecte que va ser fruit d’un procés de participació ciutadana on el veïnat va decidir el model de poliesportiu que volia.