ACTUALIDAD

Noticias

Un autobús unirà la urbanització Torre de Portaceli i Bétera

Un autobús unirà la urbanització Torre de Portaceli i Bétera
Al febrer entra en funcionament un nou servei per al veïnat de la urbanització Torre de Portaceli. Un autobús gratuït connectarà dues vegades per setmana la urbanització amb el Centre Mèdic de Bétera. Una demanda de les persones residents a la urbanització que dista del nucli urbà de Serra 20 km.
L’autobús que serà gratuït per al veïnat es finançarà gràcies a l’ajuda de la Generalitat Valenciana i Diputació de València per a transport. D’aquesta manera, les veïnes i veïns podran acudir al centre mèdic per a extraccions de sang, visites mèdiques, cures i altres menesters dues vegades per setmana, sense necessitat d’utilitzar el vehicle privat.
“Atenem aquesta demanda veïnal de les persones que viuen a la urbanització Torre de Portaceli. Una línia que mantindrem gràcies a les subvencions del govern de la Generalitat i la Diputació.” Comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.
L’autobús operarà dimarts i divendres. Eixirà de la urbanització a primera hora del matí en la parada del bus escolar al costat del poliesportiu i tornarà sobre del migdia, des del centre mèdic de Bétera.