ACTUALIDAD

Noticias

Tallers gratuïts per a Pasqua

L’Ajuntament de Serra posa en marxa els tallers de Pasqua per a xiquets i xiquets que cursen infantil i primària que estiguen empadronats al municipi. Les activitats gratuïtes estan programades del 2 al 5 d’abril al CEIP Sant Josep.

Durant quatre dies les xiquetes i xiquets podran acudir de 9:00 a 14:00 hores als tallers programats. A més a més, hi existeix la possibilitat d’aula matinera de 7:30 a 9:00 hores.

“Estes activitats pretenen que les famílies puguen conciliar millor les seues vides familiars i laborals” comenta Alicia Tusón, alcaldessa de Serra. Les activitats es duran a terme al col·legi públic gràcies a la subvenció de la Generalitat Valenciana per a activitats extraescolars en centres educatius.

Tallers a la urbanització

Paral·lelament, també s’han programat 4 tallers a la urbanització Torre de Portaceli per a tots els matins del 2 al 5 d’abril. Les activitats es realitzaran al local municipal a les 11:00 hores. Així, s’ha programat un contacontes amb La Matallina, un taller per construir una caseta al temps que s’interactua amb gossos, un contacontes taller de ciència sobre les illes Columbretes i un taller per construir milotxes. Les activitats també van adreçades a l’alumnat d’infantil i primària.