ACTUALIDAD

Noticias

Serra convoca 11 beques per a persones estudiants

L’Ajuntament de Serra posa en marxa per tercer any el programa Serra et beca. Amb ell es convoquen fins a 11 beques de pràctiques formatives per a estudiants universitaris i de cicles formatius. Les beques d’entre un i dos mesos de duració estan centrades en les àrees d’administració, oci i temps lliure i audiovisuals.

El programa impulsat per la regidoria de Joventut té com a objectiu primordial la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. Podran presentar-se les persones a partir de 18 anys. Les pràctiques es realitzaran durant els mesos de juliol i agost.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 23 de juny a través de la seu electrònica o de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament de Serra amb cita prèvia. Les beques objecte de la convocatòria s’adjudicaran per concurrència competitiva.

Les beques municipals es convoquen per tercer any consecutiu i volen ser la continuació del programa que impulsava la Diputació de València. “Volem que els nostres joves continuen formant-se a l’Ajuntament i que siguen retribuïts econòmicament pel seu treball” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón.