ACTUALIDAD

Noticias

Les arts volant a Serra


Serra acollirà el pròxim 2 de juliol una representació d’El tutor burlat, l’òpera bufa del valencià Vicente Martín i Soler. Una producció del Palau de les Arts Reina Sofia que viatja de forma itinerant pels pobles de la Comunitat Valenciana.

La representació operística en tres actes es realitzarà en l’esplanada davant de l’Ajuntament a les 22.00 hores. Les inscripcions estan obertes a l’oficina de Turisme que obri les seues portes de dilluns a diumenge de 8.00 a 15.00 hores.

Serra ha estat el poble seleccionat de la comarca de Camp de Túira per la Diputació de València per acollir una de les representacions dins el programa Les Arts Volant per acostar la cultura operística als pobles de la província de València.

“És una gran sort poder acollir la representació de les Arts Volant en una primera quinzena de juliol que ve carregada de música i cultura per a tots els públics. Des de la música de les nostres bandes fins el segon Festival de Música de Cambra de la Calderona” comenta l’alcaldessa Alicia Tusón.

El mateix dia de matí la Casa de la Cultura acollirà també un taller sobre caracterització i vestuari per persones menudes. Les inscripcions també estan obertes a l’oficina de Turisme.

Consulta el projecte i el llibret

en els documents adjunts: