ACTUALIDAD

Noticias

Serra rebrà 600.000 € del Pla d’Inversions 2022-2023

Serra rebrà 599.850 € del Pla d’Inversions de la Diputació de València corresponent al bienni 2022-2023. L’Ajuntament destinarà aquest import a diverses infraestructures que s’estan perfilant.
La Diputació de València ha presentat aquest matí, davant de més de 200 alcaldes i alcaldesses de la província, la proposta del Pla d’Inversions 2022-23, amb una dotació de 140 milions d’euros que reforça l’aposta per l’autonomia municipal i la liquidesa que necessiten els ajuntaments per a millorar infraestructures i serveis.
Després de l’experiència dels últims anys, la principal novetat del pla biennal és la possibilitat que els tècnics locals visen els projectes amb la finalitat d’agilitzar la tramitació i posterior execució de les obres.
En l’anterior Pla, corresponent a 2020-2021, que s’està executant ara, la localitat va rebre 579.364,27 euros que s’estan destinant a les obres de la tercera fase d’ampliació del Poliesportiu Muncipal Héctor Catalá, la construcció d’un skate park a la urbanització Torre de Portaceli, a l’adequació de carrers i canvi de clavegueram en altres. Al mateix temps també es va a procedir a la millora de l’accesibilitat del carrer València, a la instal·lació de fanals solars i al canvi de part dels ventanals de la Casa Consistorial per fer l’edifici més eficient. L’increment respecte a l’anterior exercici, ha estat de 20.000 €.
L’alcaldessa, Alicia Tusón, que ha assistit a l’acte de presentació, al costat del regidor d’Hisenda, Borja Martínez, s’ha mostrat satisfeta i ha agraït a la Diputació de València aquesta dotació econòmica que servirà per a “millorar el nostre poble i la vida de tota la ciutadania de Serra.”