ACTUALIDAD

Noticias

El saló d’actes de la Casa de la Cultura de Serra obri el teló

El nou saló d’actes de la Casa de la Cultura ja és una realitat després de les obres de remodelació integral que s’han realitzat durant els últims mesos. Els primers actes ja s’han celebrat en aquest contenidor cultural que acull les principals activitats de tots els col·lectius del municipi i la programació de cultura municipal.

Les obres han estat executades en tres mesos i han suposat una remodelació integral de la sala. La intervenció ha ampliat l’escenari i ha separat la sala de l’entrada a la Casa de la Cultura i la zona de serveis. A més a més s’ha millorat l’acústica del saló, s’ha revestit la conducció de l’aire condicionat i s’ha creat una cabina per al control de la il·luminació.

En la mateixa línia s’han canviat les butaques per al públic de la sala i l’amfiteatre, s’ha revestit el sòl tant de la sala com de l’escenari i s’ha millorat la il·luminació de l’escena. Les obres també han inclòs la instal·lació d’un teló i caixa negra a l’espai escènic

En paraules de l’alcaldessa Alicia Tusón, amb aquesta intervenció “fem d’aquest espai un lloc més modern i funcional per als nostres col·lectius i associacions que amb les seues activitats tenen un paper vital en la vida cultural del poble. Complim un compromís més que teníem amb la ciutadania”

En total, el consistori ha invertit en la remodelació del saló d’actes poc més de 160.000 € de fons propis en la reforma integral d’una sala que gasten molts dels col·lectius del municipi, en especial els musicals, un espai que és l’eix vertebrador de la intensa programació cultural que du endavant l’ajuntament.