ACTUALIDAD

Noticias

L’ajuntament ha repartit 99.405,80 € entre autònoms i xicotetes empreses de Serra

L’Ajuntament de Serra ha repartit ajudes per valor de 99.405, 80 € entre autònoms i xicotetes empreses del municipi que s’han vist afectats per la pandèmia. Les ajudes han estat possibles gràcies al Plan Reisistir en el que aporten fons a més de l’ajuntament, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Durant la segona convocatòria que es va obrir durant la tardor van resultar beneficiats amb 24000 € 12 autònoms o xicotetes empreses relacionades amb el benestar, la salut o el xicotet comerç. Durant la primera fase de les ajudes el consistori va repartir 44.800 € entre autònoms i xicotetes empreses relacionades amb l’hostaleria i el turisme.

A través d’estes ajudes del Pla Resistir cada autònom o microempresa ha rebut 2000 € que s’han vist incrementades amb 200 € per cada treballador a càrrec. El romanent sobrant després d’atendre les dos convocatòries s’ha repartit entre totes les persones beneficiàries del pla, tal com estipulaven les bases. D’esta manera cada persona beneficiària ha rebut, almenys, 2000 €.

“Ha estat una prioritat arribar a quantes més persones millor en estes ajudes. No volíem deixar fora a ninguna xicoteta empresa, veïns i veïnes del nostre poble que ho han passat malament durant la pandèmia” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.