ACTUALIDAD

Noticias

La remodelació del poliesportiu encara la recta final

Amb esta útlima fase es crearà un rocòdrom, un skate park i s’urbanitzarà el recinte


La remodelació integral del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá encara la seua recta final amb l’inici de les obres de la quarta i última fase del projecte. Uns treballs que ja han començat amb el replanteig esta setmana, s’executaran durant 5 mesos i suposaran la creació d’un rocòdrom, un skate park i també la urbanització de tot el recinte.

Amb una inversió de prop de 400.000 € gràcies al fons d’inversió de la Diputació de València acabaran les obres de remodelació integral del centre esportiu. El projecte ha millorat els accessos i adaptat la pista de frontenis en una primera fase; s’ha creat el camp de futbol 8 de gespa artificial en la segona i dos pistes de pàdel, una zona d’entrenament i altra de bàsquet i multiesport en la tercera.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón: “Amb esta última fase no volem tancar la porta a futures inversions en este complex esportiu que ha millorat considerablement les possibilitats d’oci saludable de la nostra ciutadania.” L’alcaldessa afegeix: “la pràctica de l’esport en unes instal·lacions de qualitat és una prioritat en el nostre projecte com hem demostrat durant estos anys amb tota la inversió realitzada.”

Durant este any també s’ha renovat íntegrament l’edifici del gimnàs municipal per optimitzar l’espai i renovar les màquines i aparells. Així s’han redistribuït dos sales per a esport dirigit i la sala de musculació s’ha traslladat a la planta baixa i ha vist renovada la maquinària.

Durant els últims anys s’han destinat prop d’un milió d’euros en la remodelació del poliesportiu municipal Héctor Catalá. Un projecte que va ser fruit d’un procés de participació ciutadana on el veïnat va decidir el model de poliesportiu que volia.